Levél és válasz rá: Joao és Mykey: Önmegbocsátáskor igen kellemetlen élmény jött fel

http://destenihu.ning.com/profiles/blogs/level-es-valasz-ra-joao-es

Kérdés:
——-
Körülbelül három hete amikor az önmegbocsátást alkalmaztam, minden ön-haragot idehúztam – minden gondolatot/dolgot, amit mondtam/érzelmeket/érzéseket – és valami történt, amire nem számítottam: úgy éreztem, mintha öklendeznék, majdnem hánytam – rángatóztam és a szemeim megteltek könnyel.

Ugyanez történt egy hete, amikor csakugyan ön-megbocsátást alkalmaztam Joanával és ahogy Joana és az a lény, akitől sokszor fél – az volt az a pont, amivel foglalkoztunk: A félelme attól a bizonyos lénytől. Ezúttal sokkal intenzívebb volt és majdnem minden ön-megbocsátás szó, amit mondtam, úgy éreztem, mintha hánynék, erős remegések közepette.

Valaki el tudná nekem mondani, mi volt ez az egész? Köszi

Válasz:
——-
Egy olyan fizikai tapasztalat megnyilvánulás, ahol a fizikai-megnyilvánulás rendszeredet éred el a ‘félelem tapasztalatoddal’.

így ezért, amit tapasztaltál, az egy rendszer és ugyanakkor a félelem attól a rendszertől.

Egy érdekes dolgot fogsz találni a rendszerekkel kapcsolatban a fizikalitásban, az elme-rendszerek kapcsán: az, hogy azt a megnyilvánulást teremtjük magunkban, amit elhiszünk hogy azok vagyunk = hogy a Félelmen keresztül tartjuk fenn az elme bizonyos rendszereit, a fizikaiban megnyilvánulva:

A félelem az ‘elsődleges’-érzelem, ami az Elmét ‘táplálja’, az Elme Rendszereit – majdnem mindentől és mindenkitől való félelemben létezünk és ebben az elfogadott és megendett félelemben = ‘támogatjuk’ / ‘hajtuk’ a létezését annak, ami mint elkülönülés létezik az elme formájában; rendszereket teremtvén, amiken keresztül funkcionálunk.

Ezért – amit ez a fizikai-tapasztalás jelez, az a következő:

1. Elérted a Rendszert – bár csak ‘elérted’ – azt jelentvén hogy csak a fizikai tapasztalata volt annak, amilyen egy fizikai-rendszer ‘érezhető’ – ami jó, mert mostantól van egy ‘jelződ’ arra, milyen ‘érzés’ ez a fizikai tapasztalásként, a ‘jövőbeli-hivatkozásra’, amikor újra szembenézel ezzel a ponttal.

2. Az ‘indok’, hogy miért volt ilyen intenzív, hogy ‘hányni akartál’: a félelem miatt =
a félelem manifesztálta a hányinger tapasztalatát amikor fizikailag szembenézel a megnyilvánult rendszerekkel, így amikor ott vagy, hogy hányingert tapasztalsz a végletekig = tudd, hogy elfogadod és megengeded magadnak, hogy félelemben és elkülönülésben létezel a fizikai-megnyilvánult rendszerrel szemben, amivel szembenézel.

Amikor szembenézel ilyen fizikailag megnyilvánult rendszerekkel – amelyet lények fognak tapasztalni önmegbocsátás és főként szex közben, ahogy folytatják a folyamatot(önmegbocsátás) – a folyamatuk/önmaguk intenzitásához képest – a következő ajánlott:

A ‘kulcs’ az, hogy egyenlően és egyként kiállni mint maga a rendszer, amivel szembenézel – ez úgy működik, hogy ‘kinyitod magad’ belül, megengedvén, hogy ‘átöleld’ a rendszert, mint saját magad – olyasmi, hogy megmutatod magad, mint a rendszer, hogy ‘ki is vagy’ itt egyenlően és egyként – megmutatván a rendszernek, hogy ez vagy te és, hogy ő is te vagy, mint ‘egy elveszett részed’ , aki szintén te vagy.

Gyakorlatban ez légzésként történik – amikor a rendszer fizikalitását tapasztalod, lélegezz és engedd, hogy áthatoljon, szivárogjon beléd és át rajtad, a fizikaiság-on/ban.

Ez azt jelenti, hogy ha például a rendszert egy bizonyos vokál-pontban fogod tapasztalni a testedben, mint például a szolar-plexusban – akkor feküdj le, lélegezz és ‘relaxálj bele a rendszerbe’, azt jelentvén, relaxálva bele és mint a rendszerbe magába, és belül, a relaxálás során felnyitod magad – azt mondván a rendszernek: ‘gyere – Itt vagyok’ – eképpen, a rendszer ‘be fog szivárogni és hatolni’ minden része ‘beléd megy’, hogy úgy mondjam – és ebben a gyakorlatias folyamatban alkalmazván azt, hogy:
Te segíted és támogatod magad hogy egyként és egyenlőként kiállj, mint az a Rendszer – ahogy az a részed, amitől elkülönültél.

Amikor ez hatékonyan megtörtént – abszolút stabilitást érzel és semmiféle mozgást nem fogsz tapasztalni – abszolút módon csend és némaság lesz – egy pillanatra – ez egy fizikai jelzése annak, hogy egy sikeres egyenlő és egy összeolvadás történt a rendszer-rel/ként.

Nos, értsd meg, ez nem jelenti azt, hogy ‘örökké eltűnt’ vagy hogy ez ‘kész’ – ez a ‘kész’-rész, az aktuális transzcendencia veled jön, ahogy megéled a változást és nem fogadod e/engeded meg újra, hogy újraszerkeszd/újra-dizájnold a rendszert, amit épp csak eltávolítottál.

Tehát – ‘tagold szét’ a ‘rendszer dizájnját’ magadnak, amit elértél és eltávolítottál – hogy lásd, hogy szerkesztetted/tervezted meg az Elmén keresztül, amitől elkülönítetted magad magadban szavakkal/tettekkel – és éld a gyakorlati javítást a mindennapi pillanatról/pillanatra való részvételben, hogy biztosra menj, hogy nem fogadod el/engeded meg magadat elkülönülésben újrateremteni = rendszereken keresztül működni, ahelyett, hogy itt élnél, mint ön-kifejezés.

MyKey

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s